MENU

Trist nederlag til U19

En række misforståelse betød et ærgerligt 3-1 nederlag til U19-landsholdet i returopgøret mod Montenegro.

Det er sjældent, at man vinder begge kampe i en dobbeltlandskamp og dagens andendagsgilde mod Montenegro i 25 graders varme i Podgorica, var ingen undtagelse.

Danskerne startede ellers bedst og kom fint fra land og fik sat det fremadrettede pres, som der var snakket om på taktikmødet.

Det gjorde, at holdet skabte fine chancer og allerede i de første minutter opstod der fine muligheder, hvor Mikkel Maigaard sparkede på stolpen og Yones Felfel havde et fint forsøg, inden den montenegrinske målmand lidt uforståeligt trak Christoffer Boateng ned i feltet og Danmark fik straffe. Dette scorede Mikkel Wohlgemuth sikkert på efter 27 min. 

Men desværre var det danske hold ikke så opmærksomme otte minutter senere, da en bold blev tabt i en dribling i kanten af det montenegrinske felt, og lynhurtigt slog Montenegro en omstilling, som sekunder efter gjorde, at bolden lå i det danske net. Og blot to minutter efter lå den der igen efter lidt forvirring, og så var det op ad bakke i resten af halvlegen.

Danmark kom fint ud efter pausen og skabte to gode muligheder indenfor de første 10 minutter, men så opstod endnu en misforståelse i det danske forsvar, og så kunne Montenegro nemt score til 3-1.

Resten af kampen var svær for det danske hold, der dog skabte enkelte muligheder, men der opstod aldrig rigtigt de store farlige chancer.

Efter kampen sagde Bent Christensen Arensøe: ”Det er ærgeligt at tabe en landskamp, hvor vi faktisk på mange parametre gør det rigtige. Vi får holdt aftalerne omkring fremadrettet forsvar og den første halve time dominerer vi fuldstændigt.”

”Og vi møder i dag et godt hold, som blev holdt helt fra chancer i det meste af kampen. Derfor er det bittert at indkassere et nederlag. Men det er god læring og vi kan nu glæde os til en turnering, hvor vi vil blive målt mod topnationer og det er altid spændende at se, hvordan vi står mod gode nationer.”

Så Danmark måtte nøjes med en sejr i to kampe trods fint spil i begge kampe og kan nu se frem mod næste opgave, som bliver Eliteround med fine styrkeprøver mod Spanien, Tyskland og Litauen. Der spilles i Vigo fra 31. maj til 6. juni

Kamprapport
Hold U19-landsholdet
Kamp Montenegro - Danmark
Tid 20. marts kl. 15:00
Sted Mladost, Podgorica
Status Træningskamp
Resultat 3 - 1
Tilskuere 187
Dommer Miras Cerovic (Montenegro)
Linjedommere Dejan Pavicevic – Veselin Duranovic (Montenegro)
4. dommer Marko Cupic (Montenegro)
Startopstillingen
Nr Spiller Klub
1 (GK) Jeppe Højbjerg Esbjerg fB
2 Jeppe Brinch Esbjerg fB
3 Jonas Gemmer FC Midtjylland
4 Mads Nordam FC København
5 Jacob Dehn © Randers FC
6 Mikkel Wohlgemuth FC København
7 Yones Felfel FC København
9 Mikkel Jensen FC Nordsjælland
11 Christoffer Boateng Lyngby
15 Mikkel Maigaard Esbjerg fB
17 Nicklas Mouritsen FC Nordsjælland
Kampforløb
Min Status Spiller
27 0 – 1 Mikkel Wohlgemuth (str)
35 1 – 1 Nicola Vujnovic
38 2 – 1 Boris Cmiljanic
57 3 – 1 Nicola Vujnovic
Ind- og udskiftninger
Min Ind Ud
46 16. Alexander Nybo (Randers FC) Jeppe Højbjerg
46 18. Emil Peter Jørgensen (OB) Nicklas Mouritsen
58 10. Emiliano Marcondes (FC Nordsjælland) Mikkel Maigaard
62 12. Jannik Pohl (AaB) Christoffer Boateng
67 13. Jonas Hansen (Esbjerg fB) Jonas Gemmer
Ikke benyttet
8 Andrew Hjulsager Brøndby IF
14 Jacob Blåbjerg AaB

Log ind