MENU

Sommerferie med fodbold, tricks og udfordringer

Køb billet til DBU’s Fodboldskole og få en uge med fodbold på skemaet. Billetsalget starter i denne uge.

273 klubber landet over står klar til at tage imod dig og dine fodboldkammerater i en uge i sommerferien, hvor der står fodbold på programmet.

DBU’s Fodboldskole er for drenge og piger født i årgang 1999-2006, som gerne vil have en uge med fodbold, udvikling, tricks og venskaber. Fodboldskolerneer for alle uanset niveau, og som noget nyt i år kommer deltagerne igennem et forløb kaldet ’DBU Fodboldskole Skills 2014’. Her vælger deltagerne selvniveau og sværhedsgrad i en række moduler og øvelser, hvor der bliver øvet alt fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger.

Traditionen tro kan du som fodboldskoledeltager deltage i lodtrækningen om en træningsoplevelse i landsholdslejren, hvor du kommer til at træne medspillere fra herre A-landsholdet. Det kræver blot, at du køber din billet i perioden uge 10-18. Vi trækker en vinder hver uge blandt alle billetkøbere iperioden uge 11-18, så jo før du køber billet, jo flere gange er du med i lodtrækningen.

Alle deltagere på DBU’s Fodboldskole får et Adidas Fodboldskolesæt bestående af en T-shirt og shorts, en fodbold, drikkedunk og et diplom. Du får desudenen gratis børnebillet til landskampen Danmark-Sverige i Parken den 28. maj ved køb af en voksenbillet.

Om billetsalg

Fodboldskolerne foregår i ugerne 27-32, og billetprisen er 800 kroner inkl. billetgebyr på 30 kr.

Som noget nyt sælges billetter til DBU’s Fodboldskole via DBU’s eget billetsystem på dbu.dk/fodboldskolebillet døgnet rundt eller telefon 43 26 54 00mandag til fredag klokken 9-16.

Billetsalgsstart:

Fodboldskoler i uge 27: Tirsdag den 4. marts klokken 10

Fodboldskoler i uge 28-30: Onsdag den 5. marts klokken 10

Fodboldskoler i uge 31-32: Torsdag den 6. marts klokken 10

Læs mere om DBU’s Fodboldskole

Følg DBU’s Fodboldskole på Facebook

Log ind