MENU

Ny ledelse inviterer til dialog

DBU’s nye politiske og administrative ledelse – bestyrelsesformand Jesper Møller og administrerende direktør Claus Bretton-Meyer - inviterer alle landets klubber til dialog.


Jesper Møller og Claus Bretton-Meyer fotograferet efter årets repræsentantskabsmøde i Odense 1. marts.foto: fodboldbilleder.dk


Jesper Møller blev valgt til ny formand i lørdags, og samme dag tiltrådte Claus Bretton-Meyer som administrerende direktør i Dansk Boldspil-Union (DBU).

Mandag formiddag trak de begge i arbejdstøjet med en fælles henvendelse til alle landets godt 1.700 klubber med en opfordring til samarbejde, involvering og dialog.

”Vores organisation bygger på vore mange medlemmers store engagement, både i de mange breddeklubber og i de professionelle afdelinger. Netop dette unikke DNA, hvor både bredde og elite arbejder sammen, skal vi være stolte af, da det giver os nogle enestående muligheder for udviklingen af dansk fodbold,” skriver de i mailen, som blev sendt ud mandag eftermiddag, og fortsætter:

”Vi er samtidig Danmarks største specialforbund, hvilket giver en række forpligtelser. Vores volumen og rækkevidde forpligter os derfor til at bruge fodbolden som et redskab til at fremme glæde, sundhed, social inklusion, integration, mangfoldighed o.s.v. ”

Udover opfordringen til at mødes med de klubber, der er interesserede, har Jesper Møller allerede planlagt møder med op i mod 80 af fodboldforbundets interessenter indenfor både organisationer, institutioner og forskellige andre interesseorganisationer.

”Det er min ambition at gennemføre møder med op i mod 80 af vores interessenter allerede her i det første år af mit nye virke som formand for vores spændende organisation,” udtaler Jesper Møller.

Dermed hentyder Jesper Møller til den afsluttende opfordring til klubberne i hans og Claus Bretton-Meyers mail:

”Vi ønsker at sætte klubberne i centrum, da vi har en grundlæggende respekt for dem, som befinder sig der, hvor tingene sker.

Alt dette kræver en målrettet og fælles indsats, hvorfor vi håber, at I vil tage godt imod denne invitation. Vi kommer gerne på besøg i klubben, ligesom vi håber, at I vil lade os det vide, hvis I har input, gode ideer eller synspunkter, som I vil dele med os.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde, så vi i fællesskab kan gøre det endnu mere attraktivt at være aktiv i dansk fodbold.”

Jesper Møller og Claus Bretton-Meyer benyttede samme lejlighed til at takke medlemmerne af DBU’s øverste besluttende forsamling, repræsentantskabet, for et godt møde i lørdags i Odense.Du finder begge breve her:

Klubbrev: Invitation til samarbejde, dialog og gensidig inspiration
Brev til medlemmerne af DBU’s repræsentantskab


Log ind