Nederlag til Sverige

De danske fodboldkvinder tabte 0-2 til Sverige i den første kamp ved Algarve Cup

Årets første landskampstest for kvindelandsholdet og første kamp under Algarve Cup endte i nederlag til naboerne fra Sverige på 2-0 efter samme stilling ihalvlegen.

Danmark var spillemæssigt godt med, men svenskerne var stærkest på dødbolde, og det fik altså stor betydning for kampens resultat, da de scorede beggederes mål efter dødboldssituationer.

Det unge danske hold kæmpede bravt og viste fint pasningsspil. Holdet viste også at de også kan være farlige og fik flere gange spillet sig igennem tilchancer, desværre uden scoring.

Omend danskerne var godt med det meste af kampen, havde svenskerne et stærkt tag i midten af anden halvleg, hvor luften synes at være løbet lidt af dendanske ballon, men danskerne kom godt med de sidste 10 minutter, hvor holdet var spilstyrende, dog igen uden mål.

Kampen gav debut til det unge talent Frederikke Thøgersen fra Fortuna Hjørring.

Næste udfordring for kvindelandsholdet under Algarve Cup byder på endnu en svær modstander idet holdet møder Japan på fredag d. 5/3 kl. 15.10 dansk tid. Sekampen direkte på Eurosport eller følg kvinderne på Facebook.

Dommer Casey Reibelt (AUS)
Linjedommere Tanya Deboer (AUS) og Naomi Teshirogi (JPN) 4. Dommer: Jia Wang (CHN)