MENU

Morten Olsen om Bendtner

Morten Olsen: "Nicklas' ageren er primært et anliggende for Arsenal, og gårsdagens episode afstedkommer for nuværende ingen repressalier fra min side."


Foto: fodboldbilleder.dkFlere danske medier har torsdag formiddag omtalt en episode omhandlende Nicklas Bendtner og en taxachauffør på Nørrebro i København tirsdag aften.

Landstræner Morten Olsen har efterfølgende haft lejlighed til at snakke med Nicklas Bendtner:

”Nicklas spiller i Arsenal. Derfor er hans ageren primært et anliggende mellem ham og Arsenal. Jeg har snakket med Nicklas og konstateret, hvad der er foregået og har på den baggrund ingen intentioner om, at det skal medføre repressalier for Nicklas fra vores side.” 

”Mine forventninger til Nicklas går på det sportslige, og som jeg sagde efter kampen på Wembley, så forventer jeg, at han finder en klub, hvor han kan spille fodbold. Uden for landsholdets samlinger er Nicklas Arsenal-spiller. Derfor må Nicklas' ageren i hans fritid være et anliggende for dem,” siger Morten Olsen

Leder af DBU Elite, John Helt, bakker op om Morten Olsens beslutning:

”Vi bliver nødt til at vurdere hver sag enkeltvis. Morten har vurderet, at episoden med Bendtner ikke skal have repressalier for hans mulige rolle på landsholdet, og det er en beslutning, som vi bakker op omkring,” fortæller John Helt og fortsætter: 

”DBU har ikke på nuværende tidspunkt implementeret et såkaldt Code of Conduct for alle fodboldforbundets medarbejdere, hvilket jeg ved, at ledelsen i DBU prioriterer højt at udarbejde. Uden at drage paralleller til den pågældende episode med Nicklas Bendtner, så vil et Code of Conduct skabe en bedre gennemsigtighed for alle ansatte i DBU til de forventninger, vi som fodboldforbund har til dem,” slutter John Helt.

Log ind