MENU

Futsal DM afvikles i weekenden

Det handler om højt tempo og god boldteknik, når de bedste danske futsalhold i weekenden den 8.-9. marts kæmper om DM-guldet i Koldinghallerne.


Sådan så det ud sidste år, da JB Futsal vand danmarksmesterskabet. Foto: Fodboldbilleder.dk


Der kommer til at være masser af fart og frække finter, når Koldinghallen åbner dørene til årets Final 4-stævne i weekenden den 8.-9. marts. Finalisterne er fundet, og alle er klar til at give sig fuldt ud, for at få den eftertragtede danmarksmestertitel med hjem.

To af holdene er gengangere fra sidste år, nemlig de forsvarende danmarksmestre fra JB Futsal og sidste års sølvvindere fra København Futsal, som har været med i samtlige Final 4-stævner siden 2010.  For Søhus Stige og Midtals IFs vedkommende er det første gang, de kvalificerer sig til Final 4. Både JB Futsal og København futsal stiller op med flere danske futsal-landsholdsspillere, så der bliver høj intensitet og klasse i kampene. 
  
Om lørdagen fra klokken 14.00 spilles semifinalerne hvor JB Futsal møder fynske Søhus Stige i den første semifinale, mens København Futsal møder Midtals IF. Om søndagen kæmper vinderne om guldet i finalen, men inden da møder taberne fra semifinalerne hinanden i bronzekampen, som starter klokken 13.30.

Alle hold har kvalificeret sig gennem henholdsvis Futsal Liga Øst og -Vest. I begge ligaer blev strukturen ændret en smule i år. Liga Øst blev udvidet fra seks til otte hold, mens Liga Vest blev opdelt i to puljer – en nord og en syd-pulje, med hver fire hold. De to bedste hold i hver pulje gik videre til et mini-Final 4 stævne, hvor de to endelige Final 4 finalister fra vest blev fundet. 

Der er gratis adgang i hallen, hvor der også vil blive afholdt konkurrencer om fede fodboldpræmier i løbet af weekenden.

Læs mere om futsal her

Log ind