U17: Remis mod Norge

U17-landsholdet måtte nøjes med 0-0 mod Norge i gruppefinalen ved Open Nordic og spiller derfor om 3.-4. pladen lørdag.

Nicklas Røjkjær i kampen mod Norge.  Foto: Fodboldbilleder.dk

U17-landsholdet stod over for Norge i gruppefinalen ved Open Nordic. En kamp hvor Danmark sad på spillet, men desværre manglede heldet, og holdet måttederfor nøjes med uafgjort og dermed også kampen om 3.-4. pladsen på lørdag.

De danske U17-drenge lagde ellers fint ud. De fik dog ikke en ligeså hurtig start, som i de to foregående kampe ved turneringen, hvilket også vidnede om enmere lige kamp, hvor danskerne sad på spillet, mens Norge jagtede omstillingerne.

Selvom det var danskerne, som pressede mest på for at få målet fra starten, og også kom til flere halve chancer, var det Norge, som efter godt 28 minutterhavde halvlegens største chance. Det lykkes en normand at undgå den danske offside-fælde, men han sender bolden forbi målet.

Det satte gang i en god periode for nordmændende, som havde endnu to store chancer – først en redning af Hedvall i målet og derefter et langskud, som ligeakkurat gik over mål, og dermed var Norge for alvor med i kampen igen.

Efter 38 minutter kom der dog også en kæmpe chance til Danmark. Et godt dansk opspil udløser en stor chance til Røjkjær, som rammer over mål.

Anden halvleg fortsatte, som første sluttede. Danmark sad mest på bolden, men det var Nordmændene, som var klart farligst. Danmark kunne ikke nøjes meduafgjort, for at komme i finalen og jagtede derfor målet og satsede offensivt. Det gav flere store muligheder til normændene.

Først er det en normand, som sender bolden forbi Oscar Hedvall i målet, men Mathias Bonde redder på stregen, hvorefter Hedvall kan få fat i den.

Kort tid efter er den en normand, som kommer fri på kanten og sender et skud forbi Hedvall, men heldigvis er det stolpe ud.

Kampen endte 0-0, hvilket betyder at Danmark skal spille om 3.-4. pladsen lørdag på Mosevej Stadion i Kolding.