U21: Remis mod Singapore

Det danske U21 landshold spillede 1-1 mod Singapore. Oliver Thychosen scorede for anden kamp i træk.

Det danske U21 landsholdet har i de sidste otte dage pudset formen af på de tyrkiske græsbaner, og tirsdag aften skulle de rød-hvide således i kamp foranden gang. Modstanderen var Singapores A-landshold, som bestod af unge, små hurtige spillere, og som reelt mere var et U23 landshold.

De danske drenge var fra start et bedre spillende mandskab, og fik indledningsvis lagt et pres på Singapore. Kenneth Zohore og Oliver Thychosen var tættestpå et føringsmål, men den sidste skarphed manglede.

Efter en halv time bragte Singapore, stik mod spil og chancer, sig foran 1-0, da de udnyttede et koks i det danske forsvar til et nemt føringsmål.

Fem min før pausen blev Danmark snydt for et klokkeklart straffespark, da Rasmus Falk blev nedlagt i feltet, men den tyrkiske dommers fløjte forblev tavs.

De danske drenge jagtede fortsat udligningen, og den kom i første halvlegs døende sekunder, da Oliver Thychosen nettede for anden kamp i træk. Den hurtigeFCN-kant løb rigtig i feltet, og med en god førsteberøring, og en klinisk afslutning i fjerneste side af målet, bragte han balance i målregnskabet.

Efter pausen var de røde-hvide fortsat det bedste mandskab, og Jess Thorups udvalgte gik målrettet efter sejren.

Men Singapore var tydeligvis tilfreds med et remis, og da der samtidig blev skiftet flittigt ud på begge mandskaber, kom der ikke for alvor flow overspillet i slutfasen, og de store målchancer og vinderscoringen udeblev.

Det danske U21 landshold drager onsdag tilbage til Danmark, og Jess Thorup kan nu se frem til at udtage mandskabet, der skal spille den vigtige EMkvalifikationskamp mod Estland i Farum den 5. marts.

Ud over de 20 spillere fra vinterturen, er der 10-12 store talenter fra danske og udenlandske klubber, som presser sig på til en plads på U21 landsholdettil den vitale EM kvalifikationskamp.