Info til England away

EN DK

Siden opdateres løbende, når der er mere info...

INFO ENGLAND-DANMARK 31. MARTS 2020 (STADIG BILLETTER - KØB HER)
Pr 13/2 1150 billetter solgt. 

Så skal vi til Wembley!  Med 90.000 sæder og mange årtiers fodboldhistorie, er Wembley et fodboldens største templer. Desuden spilles både semifinale og finalen til EM på Wembley til sommer. Vi håber på et snarlig gensyn :-) Vi glæder os til en forårs-tur til et af fodboldens hovedstæder.

Herunder finder du de vigtigste informationer om turen til London.

MØDESTED

Vi forventer snarest at melde et officielt mødested ud. 

På mødestedet sørger vi for du kan købe rød/hvid merchandise, dansk musik i højtalerne og favorable barpriser.
Du kan følge vores fankoordinator på instagram ‘AndersHagen’ og holde øje med Danes Away  på Facebook for mere information om turen.
Vi organiserer IKKE fanmarch fra mødestede til stadion. Men du har mulighed for at følges med andre danskere i undergrunden mod Wembley fra mødestedet.

 

STADION

Der er plads til omkring 90.000 tilskuer på Wembley Stadium.  Det er det næststørste fodboldstadion i Europa. Der er blevet spillet fodbold på adressen siden 1923. Det gamle mytiske Wembley blev dog revet ned i 2003. Fire år senere stod det nye Wembley klar til kamp, som siden har lagt græs til to Champions League finaler, og mange af Englands landskampe.
Til sommer bliver Wembley centrum for EM. Her skal spilles syv EM kampe - her i blandt semifinalerne og finalen.

På stadion kan der købes drikkevarer og snacks. Øl må ikke medbringes til tribunen. Boderne på stadion tager imod kort og pund i kontanter. 

Vores sektion er markeret med gul herunder

 

England V Denmark

INDGANG

Vores indgang hedder ‘Entrance M’ og ligger på West Stand.  

Portene til stadion åbner kl. 18.30.

Indgang M2

TRANSPORT
Vores officielle rejsepartner LA Travel organiserer pakkerejser med transport. Læs mere her.

Wembley ligger godt 20 kilometer fra centrum af London. Hovedstaden har et velpolstret undergrundsnetværk og stadion er i nærheden af undergrundsstationerne Wembley Park og Wembley Central. Vi anbefaler at stå af på Wembley Park Metropolitan-line og Jubilee-line.
Du kan også benytte togstationen Wembley Stadium. 

 

Tube

BILLETINFORMATION

Billetsalg til det danske afsnit er via www.billet.dbu.dk.
Billetsalget er åbent til og med søndag den 1. marts 2020.

OBS: Ved oprettelse af profil hos TheFA skal der indtastes dansk postnummer og efterfølgende trykke på "Add address manually" for at kunne oprette sig. 
OBS: Du modtager først dine billetter i ugen op til kampen (senest onsdag den 25. marts).

Billetter til de danske fans til kampen England-Danmark bliver solgt via UEFA' s billetplatform. Derfor skal danske fans hente en APP for at få sine billetter til kampen (den eksisterer kun på engelsk). Mere information følger efter køb af billetter. 

Der skal oprettes en konto hos det engelske fodboldforbund for at kunne gennemføre et køb. For at få registreret loyalitetspoint, skal du sørge for at notere den samme mailadresse på deres platform som du har registreret på din billetprofil hos DBU. Billetterne skal tildeles medrejsende inden kampen, for at kunne få registreret loyalitetspoint og kan altså ikke efterregistreres til denne kamp. Sørg for det er til den samme mail du sender til, som dine medrejsende har på DBU billetprofilen.

Hvis du ikke ønsker loyalitetspoint, kan transaktionsejeren beholde alle gruppens billetter på sin egen enhed ved at bruge funktionen ”keep” og derefter udfylde information for de rejsende (se mere i den vejledende video). Du skal oplyse fulde navn, fødselsdato og pasnummer for alle købte billetter.

Den eneste måde man kan sikre at sidde sammen på, er ved at bestille billetterne samlet på én ordre.

Billetprisen er 40£ for voksenbilletter og 30£ for børne-, pensionist- og studiebilletter i kategori 3, som sælges i det danske afsnit.
Børnebillet: Under 16 år 
Pensionistbillet: Folkepensionist
Studiebillet: Studerende med gyldigt studiekort

Footer Hjemmeside 04102019