Faninfo Danmark vs. Gibraltar

Fanzone Billede Godt

Fredag d. 15 november spiller Danmark endnu en vigtig kamp mod Gibraltar i kampen om at sikre sig billetter til EM-slutrunden i 2020. Det er årets sidste hjemmekamp, så sørg for at støtte drengene alt hvad du kan!

 

Fanzonen på Rådhuspladsen åbner allerede kl. 15.00, da vi ønsker at skabe de bedste rammer og oplevelser for de danske fans! 

 

SÅ MØDES VI PÅ RÅDHUSPLADSEN, TIL ENDNU EN KÆMPE FEST

 

Du læste rigtigt, fanzonen vil i denne omgang være placeret på Rådhuspladsen i indre København. Vores DJ og fantastiske liveband spiller op til fællessang fra den store Carlsberg truck. I fanzonen vil der være en masse aktiviteter som driblebane, præcisions spark, oppusteligt mål,  bordfodboldborde, madboder, ansigtsmaling - og når tørsten kalder, kan du få billige fadøl. Vi starter ud med fadøl til 30 kr. fra 15.00-16:30. Herefter koster de 40 kr. I boderne kan du også købe billige vand og sodavand. Fanzonen er åben i tidsrummet 15.00-18.45. 

 

Det er muligt at købe rød/hvidt merchandise i fanzonen. Bla. Kasket, halstørklæder, fantrøje, spilletrøje, høj hat, bodyflag, solbriller mm. 

 

Som noget ganske særligt, vil der efter fanzonen være en fælles fanmarch til Parken for alle danske fans. 

 

PROGRAM TIL KAMPEN MOD GIBRALTAR D. 15. NOVEMBER

 • 15.00: Fanzonen åbner
 • 15.05-16.30: DJ’en spiller en masse god musik
 • 16.30-18:30: Liveband
 • 18.35: DBU’s fankoordinator, Anders Hagen ønsker de danske fans en god kamp
 • 18.45: Fanzonen lukker med samlet fanmarch mod Parken.
 • 19.15: Portene til Parken åbner. 
 • 20.10: Spillernes opvarmning starter på banen
 • 20:35: Spillerindløb med TIFO og nationalmelodi

 

FANMARCH RUTE

Herunder følger et kort over ruten. Capoen og fans fra Den Røde Mur fører an. 

Fanmarch Billede

Nedenfor kan du se hvordan det så ud da vi i 2017 havde fanmarch. 

PARKERING OMKRING TELIA PARKEN
Parkeringsforholdene til kampen er meget udfordret, da der foregår mange arrangementer i København den pågældende weekend. Derfor vil vi helt generelt anbefale, at du benytter andre transportmidler end bilen til kampen, da det kan være meget vanskeligt at finde en plads. Hvis du vælger at tage bilen, skal vi advare mod at parkere ulovligt, da bilerne vil blive fjernet af politiet og ikke kun pålagt en bøde.

METRO
Den nye metro cityring gør trafikforholdene til og fra kampene i Parken nemmere. 
Stationerne Vibenshus Runddel, Poul Henningsens Plads og Trianglen ligger under en kilometer fra Parken. 

METRO (1)

RYGNING
Hvis Telia Parkens tag ikke er på, må du ryge på B-tribunen samt uden for Telia Parken. På alle andre tribuneafsnit er rygning ikke tilladt. Der kan dog være undtagelser fra denne hovedregel, og så vil det fremgå af skiltning på de pågældende områder.

TASKER, POSER MV.
Inde i Telia Parken kan du medbringe en rygsæk, taske eller pose, som max. har størrelsen 25x20x30. Disse forbehold er lavet af sikkerhedsmæssige årsager. Der er meget pres på garderoben, så hvis man kan komme uden baggage er det klart bedst.  Der vil dog være begrænset mulighed for få opbevaret ting i garderoben mod en pris på 25 kr.

 

INDGANG TIL KAMPEN
Vi ønsker at skabe de bedste rammer for de danske fans. Derfor arbejder vi på at gøre indgangen til stadion så let som muligt. Der er her et par forhåndsregler, som I også kan hjælpe med: 

  • I skal have jeres billet klar, når I nærmer jer indgangen
  • Skrue op for lysstyrken på telefonen
  • Hver person har sin egen billet

 

EFTER SLUTFLØJT
Når kampen er slut sparker spillerne 14 signerede Super Brillant kampbolde ud til nogle heldige fans. Dette er arrangeret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Select. 

Footer Hjemmeside 04102019