NOMINER DIN YNDLINGSFRIVILLIGE

DBU Hele Danmarks Frivillige Underside1a Foto: Klaus Sletting Jensen

 

 

126.000 frivillige eller 9.000 fuldtidsstillinger. Så mange fantastiske frivillige findes der rundt i de danske fodboldklubber. Hver og én af de 126.000 frivillige har stor andel i, at danskerne har et sted, hvor vi kan dyrke vores yndlingssport. Det er de frivillige, som sørger for, at vi som land kan mønstre et landshold flasket op på sammenhold og kærlighed til sporten – også i fremtiden. Men der er også plads til, at vi kan spille fodbold hele livet, selvom ambitionerne eller evnerne ikke rækker til landsholdet.

De frivillige i landets klubber skaber rammerne for oplevelserne, vi er fælles om. Uden dem intet Fodbolddanmark. De gør et uvurderligt stykke arbejde, og derfor fortjener de at blive hyldet. Vi skyder Hele Danmarks Frivillige i gang for at sige tak til alle dem, der sørger for fodbolden i Danmark.

Det er både de synlige og dem, der optræder i kulissen, som skal hyldes. Dem, som sikrer, at tøjet er rent. Dem, som varmer kakaoen efter en kold træning, og dem, som sikrer, at kontingenter betales. I de danske fodboldklubber er der mange forskellige slags frivillige, og vi skal hylde dem alle.

Læs mere om hvem der kan indstilles, og hvad du får ud af, at din klubs frivillige bliver blandt de udvalgte, der kommer en tur i Parken for at blive hyldet.

 

 

 

 

PARTNER:

AL Logo 1 Linie Cmyk