Vi hylder Hele Danmarks Frivillige

 

 

Nu er det tid til at hylde de 126.000 fantastiske frivillige - svarende til 9.000 fuldtidsstillinger - som i regn og blæst, hverdag og weekend investerer tusindvis af timer i, at vi alle sammen har et sted at spille fodbold.

De frivilliges indsats for fællesskabet gør, at vi alle kan dyrke sporten hele livet - også selvom ambitionerne eller evnerne ikke rækker til landsholdet. Det fortjener et kæmpe skulderklap. De frivillige sørger for, at vi som land også i fremtiden kan mønstre et landhold flasket op på sammenhold og kærlighed til sporten. Det er dem, der er Fodbolddanmarks fremtid.

DBU giver i samarbejde med Arbejdernes Landsbank nu mulighed for at indstille frivillige til en helt særlig hyldest til en landskamp på hjemmebane i 2020. Der udvælges 50 frivillige, som desuden honoreres med et sponsorat til en værdi på 15.000 kroner til deres klub, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse.

 

 

 

 

Vi hylder ALLE frivillige

Rundt om i de danske fodboldklubber findes der mange forskellige typer frivillige, som beskæftiger sig med mange forskellige opgaver; bestyrelsesarbejde, praktiske opgaver og nye spændende tiltag. Vi ønsker at hylde dem alle.

Det vil sige, alle de frivillige kræfter, der skaber rammerne for de fodboldoplevelser, vi er fælles om. Både de frivillige på banen og de frivillige i kulissen, som sørger for, at banen bliver kridtet op, at kontingenter bliver betalt, og at spillerne kan nyde en varm kakao efter træning.

Uanset hvad de frivillige udfører af opgaver i klubben, er arbejdet uvurderligt og afgørende for fodbolden i Danmark – og det fortjener alt sammen at blive hyldet.

Du kan læse mere om, hvem der kan indstilles, og hvad klubben får ud af at indstille frivillige.

 

 

OFFICIEL PARTNER FOR DE DANSKE LANDSHOLD

AL Logo 1 Linie Cmyk